Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stanley Clementina & friends brengen een ode aan de Afro-Caribische muziek
Donderdag 16 maart 2017

010 Rotterdam Uitgaan - Donderdag 16 maart presenteert Stanley Clementina de eerste editie van Transatlantic Connection, een ode aan de Afro-Caribische muziek. Samen met Gery Mendes, Darren Gardner, Remses Rafaela, Fulanny, Marise en Kimberley Maasdam gaat Stanley op zoek naar verrassende, nieuwe combinaties.

De musici vertellen de verhalen achter hun muziek en halen samen herinneringen op. Vanaf hun terras nemen ze je mee op reis naar warme oorden vol passie. Deze editie is het thema liefde.

Transatlantic Connection is een terugkerende avond in het Maaspodium. Iedere editie heeft een ander thema. Tijdens deze eerste editie is het thema liefde. Liefde vanuit opvoeding, liefde in de omgang met elkaar, maar ook liefde die voor altijd blijft bestaan ook al ben je ver van huis. De volgende editie van Transatlantic Connection is vrijdag 19 mei 2017 in het kader van Operadagen Rotterdam.

Rotterdamse artiest Stanley Clementina
Het Rotterdamse multitalent Stanley Clementina dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Bovendien speelde hij als kleine jongen gitaar en drums. Op zijn tiende nam hij zijn eerste eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Stanley de muziek nooit meer losgelaten. In Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbands. Hij maakte deel uit van een van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Hij voltooide een opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse conservatorium. In het Maaspodium was hij eerder te horen tijdens de Sunday Music Lounge en maakte hij zijn eigen FRESH-editie.

Maaspodium 16 maart 2017, aanvang: 20:15 U | Prijs: vanaf € 10,- | St. Jobsweg 3 | 3024 EH Rotterdam | Info en tickets: Maastd.nl

Maaspodium
Maaspodium is het huis van Maas theater en dans. Maaspodium is tot de nok toe gevuld met theater, dans en nog veel meer: circus, muziek, eten, circus, mime, spoken word, feesten en dj's. Kortom: een veelzijdige hotspot in Rotterdam vol mogelijkheden en verrassingen. Zie voor info en tickets www.maastd.nl

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan