Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Uitgaan - Op zaterdag 11 maart zijn ouderen welkom om deel te nemen aan de verwendag in Oranjehof, locatie van Lelie zorggroep, Immanuel Kantstraat 2. Er worden diverse workshops en activiteiten georganiseerd en er rijdt een rolstoelbus door de wijk om deelnemers op te halen en weer thuis te brengen.

Deze verwendag word georganiseerd vanwege NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. De medewerkers van Oranjehof vinden het in het kader van NLdoet leuk om de bewoners te trakteren op een dag waarin het thema “verwennen” voorop staat. Naast handverzorging en make-up kan iedereen die dit wil deelnemen aan het volgende programma: in de ochtend is een muziekbijeenkomst waarin met elkaar liedjes worden gezongen en aansluitend kan een workshop tekenen worden gedaan, in de middag is een workshop Tai Chi en als afsluiter een concert van Andre Rieu op een groot TV-scherm.

Ook kan gebruik worden gemaakt van de duofiets om eens heerlijk van de omgeving te genieten. Wilt u graag naar Oranjehof op 11 maart en is vervoer een probleem? U kunt zich opgeven voor gratis vervoer met de rolstoelbus en (op de dag zelf) bellen met: 06-10471205. De verwendag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

 

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan