Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gaby Blaaser, Edson da Graça en Joffrey Breeuwer in jury

010 Rotterdam Uitgaan - Vandaag gaat de laatste dag van de MTV EMA fancastings van start.

De afgelopen dagen verzamelden honderden fans zich in Rotterdam Ahoy voor de speciale fancasting voor de MTV EMA. Met deze casting zoekt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux, naar de grootste muziekfans om één van de felbegeerde tickets te bemachtigen. Vandaag worden er nog ruim 1.000 kaarten weggegeven tussen 10.00 - 18:00 uur. Vrije inloop, de deuren sluiten om 18:00 uur, maar iedereen die voor die tijd binnen is wordt nog gezien. 

Gastjuryleden van vandaag zijn de hosts van het nieuwe programma Dutch Ridiculousness, Gaby Blaaser, Edson da Graça en Joffrey Breeuwer, die tijdens de audities in Rotterdam Ahoy de meest enthousiaste fans belonen met een kaart voor de MTV EMA op zondag 6 november met op het podium onder meer Martin Garrix, Bruno Mars, OneRepublic, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson.

Procedure auditie

Tijdens de auditie ben je geheel vrij om te laten zien wat je wilt. In 60 seconden bewijs je waarom jij onderdeel moet zijn van de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Wil je alleen meedoen of met een vriendin? Verkleed je je als jouw idool of… verzin je juist een vette dansroutine? Niets is te gek! 

De jury beoordeelt iedere performance, waarbij de meest enthousiaste fans tickets krijgen voor de MTV EMA-show op zondag 6 november in Rotterdam Ahoy. Als de jury vindt dat je echt het meeste uit jezelf hebt gehaald, krijg je de kans om misschien wel aan de loper te staan wanneer de artiesten over de MTV EMA rode loper lopen, gepresenteerd door Listerine: durf te doen. 

Voorafgaand aan de auditie stelt Évos Headphones koptelefoons ter beschikking voor een laatste repetitie. Tele2 verzorgt tijdens de fanauditie wifi en een recharge area voor je telefoon. En met de Tele2 HappyHappyDanceDance maak je kans op tickets voor de MTV Music Week.

Tijdschema fanauditie

Alle audities vinden plaats in de studio’s van Rotterdam Ahoy. Wegens veel vraag naar tickets is de verwachting dat het druk wordt rondom de evenementenhal. Kijk op www.ahoy.nl voor de juiste routebeschrijving. Inschrijven of reserveren is niet nodig, op onderstaande tijden kan iedereen boven de 16 binnenlopen. 

·         Zondag 30 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

Deelnemers onder de 16 jaar worden niet toegelaten tot de auditie. Tijdens deelname is een geldig legitimatiebewijs verplicht en moeten de deelnemers toestemming geven voor het opnemen van de fanauditie door MTV.

Adres MTV EMA fanauditie

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10

3084 BA Rotterdam

De MTV EMA 2016 worden zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy met medewerking van Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en de stad Rotterdam.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan