Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Uitgaan - Londen, Berlijn en Tokyo hebben het nakijken want The Performance Bar heeft haar zinnen gezet op een vaste locatie in Rotterdam!

Dit baanbrekende initiatief van kunstenaarsduo Daniel van den Broeke en Florian Borstlap in samenwerking met WORM gaat 1 april 2016 officieel open op de Boomgaardstraat 69. Deze tot podium transformeerbare bar vervaagt de grenzen tussen café en theater, bar en podium, artiesten en publiek. In The Performance Bar krijg je de meest uiteenlopende performances in je schoot geworpen die de grens tussen kunst en entertainment overschrijden. Tijdens een schijnbaar normale kroegavond springen onze performers op de bar en veranderen jouw avondje barhangen in een avontuur vol luchtige of diepzinnige performances, maar nooit langer dan één biertje. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je op het puntje van je barkruk brengt. Kom op 5 maart langs tijdens de Rotterdamse Museumnacht voor een sneak preview van dit nieuwe bar/cultuur-fenomeen.

The Performance Bar is een initiatief van Daan Draait en Studio Borstlap. Daniel van den Broeke is een multi-kunstenaar en houdt zich bezig met de meest uiteenlopende projecten op het gebied van theater en film, als organisator van kunsthappenings zoals het jaarlijkse Winterwolven in de Rotterdamse kunstgalerie Roodkapje, en als programmeur bij BAR. Florian Borstlap werkt als autonoom beeldend kunstenaar en performer en leidt daarnaast een zeemansleven als kapitein op een schip. Ze delen een passie voor uitbundige performances. Zo werkten ze jaren lang samen als de Bond voor Wilde Dansers, die de mensen in contact bracht met de wilde danser in zichzelf. Met The Performance Bar verzilveren ze een jarenlange wens om een spannende plek voor performance kunst te creëren in Rotterdam.

Preview: 5 maart, Museumnacht010

Openingstijden: v.a. 1 april donderdag t/m zaterdag
Adres: Boomgaardstraat 69, Rotterdam
Web: www.facebook.com/theperformancebar
Link FB event Museumnacht:https://www.facebook.com/events/232674287071217/

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan