23
za, mrt

Politiek
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam - Rondom de VPRO Zomergasten-uitzending waarin Rotterdams burgermeester Ahmed Aboutaleb te gast is organiseert de VPRO een gratis ‘viewing-evenement’ in Cinerama te Rotterdam.

 

Zondag 26 juli start een nieuwe reeks VPRO Zomergasten. Wilfried de Jong zal voor het derde opeenvolgende jaar het programma presenteren. Als eerste gast ontvangt hij de Rotterdamse burgermeester Ahmed Aboutaleb. "Het belooft een avond te worden met een Aboutaleb die de kijker nog niet kent", verzekert de burgermeester. Met zijn recente uitspraak gericht aan Nederlandse terroristen na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs haalde hij de wereldpers.

 

Tijdens het evenement VPRO Zomergasten op het witte doek in Cinerama wordt de uitzending live in het filmtheater Cinerama in Rotterdam op groot scherm vertoond. De avond wordt ingeleid door Justus Cooiman, programmamaker bij RTV Rijnmond en regisseur van de documentaire over Ahmed Aboutaleb: De man achter de burgemeester. De uitzending van VPRO Zomergasten wordt opgenomen in de studio in Hilversum.

 

Aanvang: 20.00 uur

 

Einde: 23.15 uur

 

Locatie:

Cinerama, zaal 7

Westblaak 18

3012 KL  Rotterdam 

 

De toegang is gratis, maar telefonisch reserveren via 010-411 5300 is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over VPRO Zomergasten is te vinden op www.vpro.nl/zomergasten.

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan