Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport - Van zaterdag 14 maart tot en met vrijdag 20 maart 2015 vindt wederom de Open Week van Sportpunt WION plaats. Samen met de andere (sport)verenigingen, die gebruik maken van het WION complex is weer een gevarieerd programma opgezet.
Zie hiervoor het Programma Open Week op de website van het Sportpunt WION.

 

Op zaterdag 14 maart komt de heer A. Visser, wethouder Financiën, Binnenstad, Cultuur en Sport, deze Open Week openen! Daarna is elke dag een evenement gepland. De bedoeling is dat bezoekers niet alleen toekijken, maar ook actief deel nemen aan de diverse sporten.

 

Uiteraard vergt deze open week weer heel veel inzet van vrijwilligers. Daarom hebben we jullie hulp hard nodig. Wie wil ons helpen bij:

·         Fittest op 14 maart (24 vrijwilligers nodig, met 2 personen bij 1 onderdeel en daarnaast een testarts en adviseurs voor het bespreken van de test-resultaten met deelnemers)

·         Loterijverkoop. Deze start half februari en eindigt op 14 maart. De trekking zal op deze dag aan het einde van de middag plaatsvinden. De winnaar krijgt een jaar gratis contributie. Loten zullen € 1,- per stuk kosten.

·         Kantinedienst (op 14 maart 2015 en tijdens doordeweekse activiteiten)

 

Graag opgeven bij Els Bijlsma, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (aanmeldingen voor kantinedienst, kunnen ook gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan

Advertentie