Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Kunst/Cultuur - Summer of Broken Things, zo luidt de eerste single van aanstormend talent Bronte Lavendel. De 19-jarige singer-songwriter uit Rotterdam sleept je mee in haar eigen verhaal en is niet bang om haar mening te delen.

In Summer of Broken Things vertelt Bronte een verhaal over een benauwende relatie zonder uitweg. Met haar aangrijpende teksten weet ze dit passievol over te brengen in een nummer. “Je kunt veel inspiratie halen uit een gebroken hart”, vertelt Bronte lachend.
Met haar zwoele stem en jazzy feel neemt de singer/songwriter je mee in een rustgevende sfeer. Bronte brengt je een mix van Amy Winehouse, Lianne la Havas en Eloise.
Een verfrissende en rakende debuut single die je niet kunt missen in je playlist.
 
Samen met producer Tim Abma van LifeMusic, is de singer-songwriter de studio ingegaan en hebben ze Summer of Broken Things tot een mooie en sfeervolle single gemaakt. “Toen Bronte mij de eerste versie van het nummer opstuurde met alleen haar stem en een gitaar, hoorde ik al meteen de potentie door mijn telefoonspeakers heen”, aldus Tim Abma, oprichter van LifeMusic. De producer is aan de slag gegaan met het arrangement van het nummer en heeft samen met Bronte het nummer gemaakt tot het product dat het nu is.
Sinds 15 September is ‘Summer of Broken Things’ te beluisteren via alle muziekkanalen, waaronder YouTube en Spotify.
 
Achter de schermen zijn Bronte en LifeMusic hard bezig met het maken van haar debuutalbum. Hierin wilt de expressieve songwriter ons nog meer meenemen in haar muzikale wereld. Deze verwachten ze zomer 2020 uit te brengen.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan

Beheerders gezocht banner