Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Kunst/Cultuur - Het Rotterdamse popkoor Paper Moon bestaat dit jaar maar liefst vijfentwintig jaar. En dat gaat gevierd worden met een wervelende show, ‘Spektakel’, waarin  Paper Moon acte de presence geeft samen met Circus Rotjeknor, Het Danskantoor, SKVR Big Band Blue Moon, het SKVR Combo en De Podiumloods.

Spektakel heeft twee shows op zaterdag 5 oktober a.s. in Podium Grounds, het SKVR gebouw in Delfshaven, de wijk waar Paper Moon 25 jaar geleden ooit is begonnen. De show is opgebouwd rondom thema’s’ die allemaal een verbinding hebben met muziek, zoals Vuur & Passie en Magie & Illusie. De Spektakel showvoorstelling eindigt met een Grande Finale waarin Paper Mooners, dansers, circusartiesten en de Blue Moon Big band het dak eraf zullen blazen.

 

Zin om de Spektakel show mee te maken? Kom dan naar de middag- of de avondvoorstelling. Kaarten kunnen besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Let op, wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Informatie over de voorstellingen
Middagvoorstelling 16.00-18.20 uur - kaarten à €10
Avondvoorstelling   20.00-22.30 uur - kaarten à €15 (incl. pauzedrankje en
hapjes (na afloop)
Locatie: Pieter de Hooghweg 125, 3024 BG  Rotterdam
Informatie en kaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Elise Mathilde fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, De Stichting Bevordering van Volkskracht en het VSB fonds.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan