Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Kunst/cultuur - In de is van 3 t/m 24 november de expositie 'She is' te zien waarin een selectie van het werk van Brenda Brudet getoond wordt. De opening vindt plaats op 3 november tussen 13.00 en 17.00 uur. Met 'She is' brengt Brenda Brudet een ode aan de vrouw, de zwarte vrouw in het bijzonder.

In diverse werken gemaakt in soft pastel en grafiet beeldt ze de vrouw af in een realistische stijl, en vaak vergezeld met elementen uit de natuur.  Zo toont ze verschillende kanten van het vrouw-zijn. De schoonheid, kwetsbaarheid en zachtheid van de vrouw, maar ook haar vuur, veerkracht en diepgang komen onder andere tot uiting.

Over Brenda Brudet
Brenda Brudet is een beginnend kunstenaar en vormgever. Sinds kinds af aan uitte zij haar creativiteit op verschillende manieren, waaronder handvaardigheid, ontwerpen, tekenen en schilderen. Ze studeerde HBO Communicatie en Multimedia Design en is werkzaam als webdesigner. In het begin van 2018 herontdekte ze haar passie voor beeldende kunst toen ze in aanraking kwam met een nieuw medium, soft pastels. Sindsdien zet ze stappen om zich als kunstenaar te ontwikkelen.

Informatie
De expositie wordt geopend op zondag 3 november 2019 van 13.00-17.00 uur.
Daarna is het op afspraak te bezichtigen t/m 24 november 2019.
Locatie: ExoTea Galerie, Pupillenstraat 96A, 3023VZ Rotterdam.
Toegang gratis
www.brendabrudet.com

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan

Beheerders gezocht banner