Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Kunst/cultuur/economie - Dansateliers start op dinsdag 1 oktober een crowdfundingcampagne voor de deelnemers van One Night’s Dance. Vijf weken lang voeren de dansers, choreografen en medewerkers van Dansateliers campagne om een bedrag van € 2500,- op te halen. Daarmee kunnen de getalenteerde choreografen van One Night’s Dance het benodigde decor en de kostuums, een soundtrack of een extra danser financieren. Bekijk de campagne hier!

One Night’s Dance is hét jaarlijkse talentontwikkelingstraject van Dansateliers voor beginnende choreografen. Dit jaar gaan Dane Badal, Suka Horn, Ian Yves Ancheta , Wennah Wilkers en het duo Danielle Huyghe & Alexandra Verschuuren de uitdaging aan om in korte tijd een choreografie te maken. Dansateliers faciliteert hierbij workshops, artistieke coaching, gedeelde feedbacksessies, studioruimte, praktische ondersteuning én de kans om hun werk maar liefst acht keer te laten zien in november en december 2019 in de theaterstudio van Dansateliers.

Een geweldige kans voor jong talent.
Met het bedrag dat de talenten ophalen via de crowdfunding, kunnen ze de puntjes op de i zetten: een pastelblauw decor, een componist of kostuums die recht doen aan hun werk.

Stralen met eigen werk
Natuurlijk blijft geven niet onbeloond. Afhankelijk van de hoogte van de gift, krijgen donateurs een kaartje voor één van de voorstellingen van One Night’s Dance, een vermelding in het programmaboek of een ticket voor een Movement Class XL . Ook voor bedrijven zijn er aantrekkelijke tegenprestaties: vermelding in ons programmaboek en op onze website als sponsor, een item in onze nieuwsbrief of een movement class op kantoor.  

Maar de grootste beloning is natuurlijk One Night’s Dance zelf: Dankzij de bijdrage van de donateurs kunnen de zes danskunstenaars acht keer stralen met een eigen werk tijdens de voorstellingen in de Theaterstudio van Dansateliers. Van 28 november tot en met 8 december is het feest in de monumentale HBS op de ’s Gravendijkwal, en kan iedereen het werk van een nieuwe generatie danskunstenaars bewonderen. Bestel nu uw vrijkaart!

Over Dansateliers
Het Rotterdamse Dansateliers is sinds 1993 een onafhankelijk huis voor de ontwikkeling van hedendaagse dans en een thuis voor choreografen in ontwikkeling. De organisatie ondersteunt opkomende choreografen in het vinden van hun artistieke signatuur en nodigt het publiek uit om dans van dichtbij te beleven.

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan

Beheerders gezocht banner