Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Evenement - Op zaterdag 23 en zondag 24 november komt de Sint Alexandrium Megastores bezoeken. Hij heeft natuurlijk onderzoek gedaan naar alle lieve kinderen en “Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe” gaat in Alexandrium gelukkig niet op! Want iedereen is het afgelopen jaar voorbeeldig geweest.

Daarom heeft de Sint zijn “Grote Wensboek” meegenomen. Hier kunnen alle lieve kinderen hun verlanglijstje in schrijven, en wie weet komt die van jou uit! Daarnaast komt de Sint niet alleen, maar hij zal één muzikant meenemen om er een feestelijk weekend van te maken! Alexandrium Megastores is op zaterdag 23 november open van 09:00 – 18:00 en op zondag 24 november van 12:00 – 17:00 uur.


Over Winkelgebied Alexandrium Winkelcentrum Alexandrium bestaat uit Alexandrium Shopping Center, Woonmall Alexandrium en Alexandrium Megastores en huisvest meer dan 200 winkels op het gebied van mode en sport, beauty en verzorging, beeld en geluid, wonen, lifestyle, vrije tijd en dienstverlening. Uiteraard zijn er ook verschillende horecagelegenheden waar men een hapje kan eten of drinken. Kom en ontdek het diverse aanbod in Winkelcentrum Alexandrium; zo is er maar één.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan

 
 

Advertentie