Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Kunst/Cultuur - Aan het Ouderen Songfestival had Paul Ivo nog nooit meegedaan, hét festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder, maar toen hij op 3 oktober j.l. in het Delftse Rietveld Theater in de voorronde stond en, zoals alle kandidaten op piano begeleid door artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk, zijn lied zong, wist hij de jury direct voor zich te winnen.

Niet alleen in de  voorronde, maar ook in de prefinale die op 27 oktober plaatsvond in Aan de Slinger te Houten, overtuigde hij de jury met zijn vertolking van What a faithful God. Een door hemzelf gekozen aanbiddingslied dat hij expressief en met gevoel voor performance uitvoerde. ‘Natuurlijk zijn er duizenden mooie aanbiddingsliederen, maar deze is vooral ook sterk qua tekst, en ik geef hierbij gelijk de glorie aan degene die het talent aan mij heeft gegeven....’, aldus Ivo.

Op zaterdagmiddag 7 december mag  Ivo in Amsterdam nogmaals What a faithful God vertolken. Op het podium van de Mary Dresselhuys zaal van het DeLaMar Theater doet hij net als 15 andere finalisten een verwoede poging de vakjuryprijs in handen te krijgen. Alle finalisten worden in de finale begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest eveneens onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van de 28 editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Toegangskaarten en informatie 0900 - 10 10 202 | www.ouderensongfestival.nl

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

DJGuide.nl Party feed (rotterdam)

RSS Party feed

Uitgaan