Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Cultuur - Zit er een gedicht in jou verstopt? Heb jij verhalen in je hoofd? Blijven er soms woorden of liedjes in je hoofd hangen? Kom dan naar de schrijfworkshops in De Nieuwe Branding. We praten over verhalen, luisteren naar gedichten en gaan natuurlijk ook zelf aan de slag met pen en papier.

In totaal zijn er vijf workshops en elke workshop heeft een ander thema. We schrijven over feest, geluk, eten en drinken, over anders zijn en dingen samen doen. Dichteres Carla Scheepe-Belksma begeleidt de workshop. Ze geeft al jaren schrijfworkshops aan kinderen en volwassenen, waarbij ze vaak creatieve druk- en maaktechnieken gebruikt.

Volgende keer wéér

De workshops duren van 14.00 tot 15.30 uur en worden op de volgende dagen gegeven: 14/11, 21/11, 28/11, 12/12 en 19/12. Je mag zelf kiezen of je aan alle workshops deel wilt nemen of maar aan één of enkele.

De Nieuwe Branding
Je kunt gratis deelnemen aan de workshops. Aanmelden is niet nodig, schuif gezellig aan! De workshop zal in Huis van de Wijk de Nieuwe Branding plaatsvinden: Isaäc Hubertstraat 153 3034 CS Rotterdam. Dit evenement is in samenwerking met Cultuur Concreet.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

DJ Guide Rotterdam

Uitgaan