Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Cultuur & Uitgaan - Rijksmonument verbouwd tot Dudok In Het Park. De wereldberoemde appeltaart en bitterballen van Dudok eet je nu ook in het Rotterdamse Euromastpark. Dudok In Het Park heet de nieuwste aanwinst van de Dudok Groep. Het is een dagzaak in een monumentaal pand midden in het groene hart van de stad. Op zondagochtenden verandert de locatie in een concertpodium voor jazz, klassiek en wereldmuziek. 

Het voorjaar voor Dudok begint klinkend! Moeders met kinderwagens. Hardlopers. Rotterdammers die in het gras een boek lezen. Het Park bij de Euromast bruist. Dudok brengt met Dudok In Het Park nog meer leven in de brouwerij. De nieuwste aanwinst is een prachtige plek om in de zon te genieten van de lekkernijen van de bekende Dudok-kaart en het uitzicht op de Euromast. En dat doe je natuurlijk aan een tafeltje op het ruime terras!

Plek met historie

Dudok In Het Park is te vinden in het monumentale Heerenhuys aan de rand van het park. Het pand stamt uit 1570 en heeft een bekend horecaverleden. Onder de vlag van Dudok deed het dienst als de restaurants Heerenhuis De Heuvel en Zochers. Later werd het Heerenhuys omgedoopt tot trouwlocatie. De afgelopen maanden is het Rijksmonument gerenoveerd en omgebouwd tot Dudok In Het Park.

Romantische locatie

De zaak heeft een eigen uitstraling, maar in de details komt het DNA van Dudok terug. Aad van der Wel, mede-eigenaar van Dudok: "Het pand heeft een romantische sfeer. Het is iets vrouwelijker dan bijvoorbeeld onze locatie op De Meent. Zo’n uitstraling past goed bij het historische pand." Dudok In Het Park is heel bewust een dagzaak. "Dat sluit aan bij deze plek", legt Van der Wel uit. Dudok In Het Park omarmt ook de buren van Het Park zoals het Erasmus MC en de culturele initiatieven die worden genomen. "We bewegen mee met het ritme van het park. In de zomermaanden blijven we langer open en kunnen gasten ook iets kleins eten van de kaart. We zetten vooral in op de daggasten die komen voor een kop koffie, lunch, borrel of onze Dudok High Tea."

de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér 

Muziek in Het Park

Dudok In Het Park vervult een voortrekkersrol voor activiteiten in Het Park. Vanaf half mei is de nieuwe zaak bijvoorbeeld elke zondagochtend (t/m augustus) een concertpodium voor klassiek, jazz en wereldmuziek. Aanvang: 11.30 uur. Meer informatie over de programmering vind je op heerenhuyskamerconcerten.nl.

Zaalverhuur

Het Heerenhuys staat al jaren bekend als trouwlocatie. In de echt treden kan nog steeds. Maar ook voor andere festiviteiten en evenementen, zoals jubilea, recepties en bedrijfsuitjes, verhuurt Dudok In Het Park haar prachtige Zocherskamer en Parkzaal. Meer info op: dudokinhetpark.nl/zalen.

Overige informatie

Open: dinsdag-zondag, 10.00-18.00 uur
Locatie: Dudok In Het Park, Baden Powellaan 112, 3016 GJ Rotterdam
Website: dudokinhetpark.nl
Facebook: facebook.com/dudokinhetpark

 

 

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Uitgaan