Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Cultuur & Uitgaan - Rijksmonument verbouwd tot Dudok In Het Park. De wereldberoemde appeltaart en bitterballen van Dudok eet je nu ook in het Rotterdamse Euromastpark. Dudok In Het Park heet de nieuwste aanwinst van de Dudok Groep. Het is een dagzaak in een monumentaal pand midden in het groene hart van de stad. Op zondagochtenden verandert de locatie in een concertpodium voor jazz, klassiek en wereldmuziek. 

Het voorjaar voor Dudok begint klinkend! Moeders met kinderwagens. Hardlopers. Rotterdammers die in het gras een boek lezen. Het Park bij de Euromast bruist. Dudok brengt met Dudok In Het Park nog meer leven in de brouwerij. De nieuwste aanwinst is een prachtige plek om in de zon te genieten van de lekkernijen van de bekende Dudok-kaart en het uitzicht op de Euromast. En dat doe je natuurlijk aan een tafeltje op het ruime terras!

Plek met historie

Dudok In Het Park is te vinden in het monumentale Heerenhuys aan de rand van het park. Het pand stamt uit 1570 en heeft een bekend horecaverleden. Onder de vlag van Dudok deed het dienst als de restaurants Heerenhuis De Heuvel en Zochers. Later werd het Heerenhuys omgedoopt tot trouwlocatie. De afgelopen maanden is het Rijksmonument gerenoveerd en omgebouwd tot Dudok In Het Park.

Romantische locatie

De zaak heeft een eigen uitstraling, maar in de details komt het DNA van Dudok terug. Aad van der Wel, mede-eigenaar van Dudok: "Het pand heeft een romantische sfeer. Het is iets vrouwelijker dan bijvoorbeeld onze locatie op De Meent. Zo’n uitstraling past goed bij het historische pand." Dudok In Het Park is heel bewust een dagzaak. "Dat sluit aan bij deze plek", legt Van der Wel uit. Dudok In Het Park omarmt ook de buren van Het Park zoals het Erasmus MC en de culturele initiatieven die worden genomen. "We bewegen mee met het ritme van het park. In de zomermaanden blijven we langer open en kunnen gasten ook iets kleins eten van de kaart. We zetten vooral in op de daggasten die komen voor een kop koffie, lunch, borrel of onze Dudok High Tea."

de Jong Intra Vakanties - Volgende keer wéér 

Muziek in Het Park

Dudok In Het Park vervult een voortrekkersrol voor activiteiten in Het Park. Vanaf half mei is de nieuwe zaak bijvoorbeeld elke zondagochtend (t/m augustus) een concertpodium voor klassiek, jazz en wereldmuziek. Aanvang: 11.30 uur. Meer informatie over de programmering vind je op heerenhuyskamerconcerten.nl.

Zaalverhuur

Het Heerenhuys staat al jaren bekend als trouwlocatie. In de echt treden kan nog steeds. Maar ook voor andere festiviteiten en evenementen, zoals jubilea, recepties en bedrijfsuitjes, verhuurt Dudok In Het Park haar prachtige Zocherskamer en Parkzaal. Meer info op: dudokinhetpark.nl/zalen.

Overige informatie

Open: dinsdag-zondag, 10.00-18.00 uur
Locatie: Dudok In Het Park, Baden Powellaan 112, 3016 GJ Rotterdam
Website: dudokinhetpark.nl
Facebook: facebook.com/dudokinhetpark

 

 

 

010Rotterdam Sport - Op 24 augustus a.s. vindt tijdens de Europese Kampioenschappen springen, dressuur en para-dressuur het congres ‘Horses, Healthcare & Science Connected by Horsepower‘ plaats. Internationale gastsprekers spreken over het belang en het succes van interventies ondersteund door paarden binnen de gezondheidszorg.

Lees meer...

010 Rotterdam Gezondheid - Mogen we sleutelen aan onze kinderen? Medisch psycholoog Sam Riedijk en ethicus Boy Vijlbrief zijn op dinsdag 30 april te gast in Studio Erasmus, de wetenschappelijke talkshow van de Erasmus Universiteit Rotterdam in Theater Rotterdam.

Lees meer...

010 Rotterdam Sport - Op 22 april 2019 organiseren wij de eerste editie van de Pernisse Plusloop. Dit is een hardloopwedstrijd van 10 kilometer door heel Pernis Rotterdam. Wij organiseren de Pernisse Plusloop voor iedereen die ervan houdt om sportief bezig te zijn en graag deze prestatie wilt behalen.

Lees meer...

Richard Bona, Renaud Garcia-Fons en Dominic Seldis presents The Basses of the Koninklijk Concertgebouw Orkest op tweede editie Dutch Double Bass Festival

Meer dan 12 internationale basacts in Oude Luxor Theater & Villa Thalia te Rotterdam op 8 en 9 juni 2019. Kaartjes vanaf nu te koop!

010 Rotterdam Cultuur – Baslegendes Richard Bona en Renaud Garcia-Fons komen naar de tweede editie van het Dutch Double Bass Festival. Die vindt plaats op 8 en 9 juni 2019 in Rotterdam: Oude Luxor Theater en Villa Thalia. Het festival rondom de contrabas staat onder artistieke leiding van contrabassist James Oesi.

Lees meer...

2 april – 26 mei 2019

Surrealisten terug in Boijmans. Foto: Aad Hoogendoorn

010 Rotterdam Cultuur - Vanaf deze week zijn de surrealisten terug op zaal in Museum Boijmans Van Beuningen. Kunstwerken van o.a. Dalí en Magritte, verbleven onlangs in Italië, waar meer dan honderdduizend liefhebbers de Rotterdamse topstukken konden bewonderen.

Lees meer...

010 Rotterdam - Vanaf maandag 1 april is RTV Rijnmond te zien in een 5-minuten durende uitzending op NPO 2, direct na het NOS Journaal van 18.00 uur. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) begint samen met regionale omroepen RTV Rijnmond, Omroep Gelderland en Omrop Fryslân, een proef waarbij in de drie regio’s een regiojournaal te zien is.

Lees meer...

010 Rotterdam Economie - Op maandag 15 april opende Clinique de deuren van de allereerste Free Standing Store in Nederland.

Lees meer...

010 Rotterdam  Cultuur - In het voorjaar van 2019 opent de felgroene proeftuin van Botanical Wasteland. Een futuristische biotoop vol plastic afval en technopuin, waarin de mens niet langer centraal staat. Botanical Wasteland is de nieuwe performance van Theater Rotterdam-makers Boogaerdt/VanderSchoot, en hun eerste samenwerking met Touki Delphine.

Lees meer...

010 Vlaardingen Duurzaamheid - Een gootje hier, een straatkolk daar. Bij een flinke regenbui zorgen we er met elkaar wel voor dat dat water zijn weg vindt. Maar plotselinge extreme hoosbuien, dat is andere koek. Een hele uitdaging in de stad om al dat water goed weg te laten stromen en de voeten droog te houden. Blauwe daken laten regenwater gefaseerd de grond of het riool in vloeien.

Lees meer...

Foto: Burgemeester Oskam overhandigt de erepenning aan de zoon en de weduwe van Salih Papadogan.

010 Capelle aan de IJssel Maatschappij - Verkeersregelaar Salih Papadogan heeft gisteren postuum de Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon ontvangen. Burgemeester Peter Oskam reikte de hoge Koninklijke Onderscheiding in brons uit aan de weduwe Papadogan.

Lees meer...

Deelnemers opschoonacties Rotterdam beloond met voetbalclinic Feyenoord-trainers

Van links naar rechts op de achtergrond: Bart Nieuwkoop, Justin Bijlow, Helene van Zutphen en Bert Wijbenga tijdens de officiële aftrap van de 17e editie van de Landelijke Opschoondag. Foto: Annemieke Kok.

010 Rotterdam Duurzaamheid - Justin Bijlow en Bart Nieuwkoop gaven vandaag in aanwezigheid van wethouder en locoburgemeester van Rotterdam Bert Wijbenga de officiële aftrap van de 17e editie van de Landelijke Opschoondag.

Lees meer...

Hulphond Nederland zoekt voor regio Schiedam naar warm thuis voor hulphonden

010 Schiedam Maatschappij - Hulphond Nederland is voor de regio Schiedam op zoek naar gastgezinnen die een Therapie-hulphond een warm thuis willen bieden. De stichting zet hulphonden in bij therapie en coaching voor jongeren met uiteenlopende gedragsproblematiek. Deze honden met een belangrijke baan hebben ook een thuis nodig. Een warm en liefdevol thuis waar de Therapie-hulphonden kunnen wonen, slapen en gewoon lekker hond kunnen zijn.

Lees meer...

Nieuws Rijnmond

Vliegtickets

Budgetenergie