23
za, mrt

Economie & Duurzaamheid
Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam winkelen - Op 12 december organiseert Gea van Vulpen van 9-17 uur een Cadeaumarkt in Kerstsfeer in het winkelgebied Hillegersberg. Dit authentiek stukje Rotterdam is geliefd omdat alle bewoners van kwaliteit houden en zeker deze exclusieve markt gaan bezoeken.

Tientallen standhouders etaleren en presenteren een groot assortiment aan home made artikelen, brocante, curiosa, kunst, boeken, streekproducten, vintage, verzamelobjecten en talrijke artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd, enz. Voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen op deze gezellige cadeaumarkt en er is zeker iets te koop tegen betaalbare prijzen. De locatie voor deze markt is het plein aan de Van Beethovensingel voor het winkelcentrum met veel terrassen en uitzicht op de prachtige Bergse Plas.
De slogan voor dit winkelgebied is:  ‘Dorps genieten in Rotterdam’. Standhouders, organisatie en de middenstand Hillegersberg verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. Kom een kijkje nemen. De toegang is gratis.

NL Magazine
 • WOZ-waarde woningen

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:54 am

  WOZ-waarde woningen Published in: Economie & DuurzaamheidNL Magazine Economie - Binnenkort ontvangt u van uw gemeente de WOZ-waarde van uw woning. Of misschien heeft u deze al ontvangen. Controleer deze in ieder geval heel goed!

  Read more...
 • Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:23 am

  Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019 Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Cultuur - Op 20 februari 2019 bestond Stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederen (SKBL) vijf jaar.

  Read more...
 • De gezondste opa van Europa

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 19:24 pm

  De gezondste opa van Europa Published in: Lifestyle & GezondheidNL Magazine Lifestyle Gezondheid - William Cortvriendt komt, in samenwerking met Erna Sassen, met een nieuw boek over gezond eten en leven, maar nu voor kinderen. Eetgewoonten worden aangeleerd in de kindertijd. Dát is het moment om aan bewustwording te werken.

  Read more...
 • Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie?

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 09:30 am

  Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie? Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Politiek - Net nu Europa zich komende maanden buigt over cruciale voedselwetgeving, pompt Coca-Cola geld in de sponsoring van het voorzitterschap van de Europese Unie. Coca-Cola is hiermee dus officieel 'platinum partner' geworden van het Roemeense voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie! Op deze manier verwerft Coca Cola. Door sommigen de ‘Junkfood gigant’ genoemd, een sterkere positie in het centrum van de ‘Brusselse’ macht. 

  Read more...
 • Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen

  NLMagazine.nl Mar 3, 2019 | 09:40 am

  Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Maatschappij - 8 maart is het Internationale Vrouwendag en daarom besteedt ProDemos op en rond deze dag met een speciale themarondleiding aandacht aan vrouwen uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Met krachtige vrouwen die vorm hebben gegeven aan het Nederland van vandaag. Vrouwen die een ideaal voor ogen hadden en daarvoor streden.

  Read more...
 

Nieuws Rijnmond