Economie & Duurzaamheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Duurzaamheid - Zes jaar na de officiële opening aan de Willem Ruyslaan presenteert The Student Hotel Rotterdam op woensdag 28 maart a.s. een geheel vernieuwde versie van zichzelf. Na een uitgebreide renovatie organiseert het hotel een toepasselijk evenement: The Future of Rotterdam!

Centraal tijdens dit evenement staan de toekomst van de stad en wat haar bewoners, bedrijven, de overheid en culturele instellingen kunnen doen om deze te verbeteren. Het The Future of Rotterdam event duurt van 17.00 tot 22.00 en is gratis te bezoeken, geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het gelijknamige Facebook event.

Na een volledige renovatie zal The Student Hotel Rotterdam het toneel zijn voor een interactief evenement dat Rotterdammers; stadsmakers, influencers, change-makers, studenten en bezoekers, samenbrengt om de toekomst van de stad te hacken. In de gloednieuwe ruimtes; re-styled hotelkamers, restaurant The Commons, co-working plekken TSH Collab, een ondergrondse cinema en compleet vernieuwde communual spaces en meeting rooms, worden revolutionaire ideeën, baanbrekende standpunten en world-changing bewegingen samen gebracht en debatteren we over de Stad van Morgen.

Kom langs en ervaar hoe de toekomst van Rotterdam zich aan het vormen is en maak deel uit van een bende die invloed zal uitoefenen op een betere toekomst!

The Student Hotel Rotterdam

Het ondernemende The Student Hotel vindt het belangrijk om zich in te zetten voor de lokale community en om zich constant te blijven ontwikkelen. Charlie MacGregor (CEO van The Student Hotel): "Bij The Student Hotel zijn we altijd bezig met vernieuwing, verbetering en toekomstige ontwikkelingen. Als locatie voor onze hotels kiezen we vaak voor plekken in de stad waar we potentie zien, de up and coming buurten, waar we met onze buren een lokale community proberen te vormen. Rotterdam was zes jaar geleden de eerste Nederlandse stad waar we een hotel openden en een instant-succes. In 2014 hebben we het hotel vanwege de grote interesse uitgebreid. Als je kijkt wat er met de buurt gebeurd is in slechts zes jaar tijd, amazing! In Rotterdam zijn we in 2012 jaar als studentenaccomodatie gestart en waren onze faciliteiten hier ook op ingericht, alles draaide om co-living. Inmiddels zien we dat er zowel behoefte aan co-living als co-working is. Als The Student Hotel proberen we in deze de behoefte te faciliteren en hebben we een co-working space geïnitieerd, TSH Collab. Daarnaast hebben we onze vergader- en brainstormruimtes ‘de classrooms’ een upgrade gegeven, zodat ze nog beter aansluiten bij de behoeften van de gebruikers.

 

Programma

Tijdens het The Future of Rotterdam event kunnen bezoekers zich, naast het verkennen van de geheel vernieuwde ruimtes en hotelkamers, laten inspireren door lokale change makers, de pioniers van de stad die zich inzetten voor het Rotterdam van morgen. Met The Future of Rotterdam willen we lokale frontrunners een podium geven om hun gedachten met een breder publiek te delen en blijven we bij onze missie, de student in ieder van ons in leven houden," aldus MacGregor.

Na de officiële opening worden er colleges gegeven door über Rotterdammers Herco Kruik ‘Alles Behalve Beschaaf Rotterdams’ en Ruud Tompot ‘Rotterdam – Blijvertje of Hype?’. Daarnaast is er een City Talkshow met Pietra Ligura (SUPERWOW AGENCY) en haar life partner Ted Langenbach, Sabine Biesheuvel (BlueCity), Ewout Versloot (Stadssocioloog) en DJ Frankie Dros (Containerbar) waarin de grote en kleine vragen over de toekomst van de stad worden besproken. Op zoek naar geluk? Josje Smeets van Hello Betty leert bezoekers ‘How to be happy in a modern world’. 

365 dagen gratis flexwerken winnen

Tijdens The Future of Rotterdam daagt The Student Hotel bezoekers en deelnemers uit om hun initiatieven voor de toekomst van de stad te delen. Het idee met de meeste potentie kan rekenen op een jaar lang TSH support om ervoor te zorgen dat het concept daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Zo biedt het hotel een 365 dagen gratis werkplek aan in TSH Collab, 365 gratis kopjes koffie, 365 uur vrij gebruik van meeting spaces aan en 36,5% korting op hotelovernachtingen bij alle The Student Hotels.

The Future of Rotterdam

Woensdag 28 maart 2018 vanaf 17.00 uur
The Student Hotel Rotterdam, Willem Ruyslaan 225, Rotterdam
Kijk voor meer info op de site.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

16 december 2018

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Greenchoice

One.com