23
za, mrt

Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sinterklaas heeft ze alvast naar Nederland gestuurd om te oefenen.

010 Rotterdam Evenement - Het is weer bijna zover! Sinterklaas en zijn Pieten brengen binnen enkele weken ons land weer een bezoek. In de weken dat ze hier zijn, bezoeken zij talloze kinderen en proberen alle verlanglijstjes op te speuren en op zoek te gaan naar leuke cadeautjes. Omdat het elk jaar toch weer even passen en meten is met de verschillende schoorstenen en daken waar Rotterdam over beschikt, gaan de Pieten alvast oefenen.

 

Aankomende zaterdag 7 november 2015 gaan een aantal Pieten abseilen vanaf de Euromast.Het abseilen vanaf de Euromast is een unieke ervaring die je nergens anders in Europa kan evenaren. Het abseilen zal starten rond de klok van 15:30 uur en het belooft een waar spektakel te worden.

De Pieten vinden het nog behoorlijk spannend en hopen dat er genoeg kinderen en volwassenen komen kijken om ze aan te moedigen. Uiteraard is er na afloop tijd om met de Pieten op de foto te gaan of een leuke tekening in te leveren. Dat vinden ze namelijk ontzettend leuk!

Op zaterdag 21 november bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten de Euromast. Kinderen kunnen meedoen aan doldwazen spelletjes en de sint ontmoeten. Reserveren is hiervoor verplicht. Kijk voor meer informatie op www.euromast.nl 

NL Magazine
 • WOZ-waarde woningen

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:54 am

  WOZ-waarde woningen Published in: Economie & DuurzaamheidNL Magazine Economie - Binnenkort ontvangt u van uw gemeente de WOZ-waarde van uw woning. Of misschien heeft u deze al ontvangen. Controleer deze in ieder geval heel goed!

  Read more...
 • Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:23 am

  Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019 Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Cultuur - Op 20 februari 2019 bestond Stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederen (SKBL) vijf jaar.

  Read more...
 • De gezondste opa van Europa

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 19:24 pm

  De gezondste opa van Europa Published in: Lifestyle & GezondheidNL Magazine Lifestyle Gezondheid - William Cortvriendt komt, in samenwerking met Erna Sassen, met een nieuw boek over gezond eten en leven, maar nu voor kinderen. Eetgewoonten worden aangeleerd in de kindertijd. Dát is het moment om aan bewustwording te werken.

  Read more...
 • Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie?

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 09:30 am

  Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie? Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Politiek - Net nu Europa zich komende maanden buigt over cruciale voedselwetgeving, pompt Coca-Cola geld in de sponsoring van het voorzitterschap van de Europese Unie. Coca-Cola is hiermee dus officieel 'platinum partner' geworden van het Roemeense voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie! Op deze manier verwerft Coca Cola. Door sommigen de ‘Junkfood gigant’ genoemd, een sterkere positie in het centrum van de ‘Brusselse’ macht. 

  Read more...
 • Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen

  NLMagazine.nl Mar 3, 2019 | 09:40 am

  Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Maatschappij - 8 maart is het Internationale Vrouwendag en daarom besteedt ProDemos op en rond deze dag met een speciale themarondleiding aandacht aan vrouwen uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Met krachtige vrouwen die vorm hebben gegeven aan het Nederland van vandaag. Vrouwen die een ideaal voor ogen hadden en daarvoor streden.

  Read more...
 

Nieuws Rijnmond