Wethouder Arno Bonte krijgt T-shirt gemaakt van textielafval van Rotterdamse marathon overhandigd tijdens Fashion Revolution Week

Foto door Christian van de Kooy

010 Rotterdam Economie & Duurzaamheid - Het T-shirt werd gemaakt door EigenDraads, één van de circulaire bedrijven gevestigd in BlueCity, en Ambercycle en is onderdeel van een pilot die de potentie van chemische recycling van textiel laat zien. Op 23 april, tijdens Fashion Revolution Week in een speciale uitzending van BlueCity Radio, werd het T-shirt overhandigd aan Arno Bonte, de Rotterdamse wethouder Duurzaamheid. Daarna zal het T-shirt voor iedereen te zien zijn in de window expo van BlueCity.

Lees meer...

ReShare Store Rotterdam verkoopt kleding met een verhaal tijdens de Week van Tweedehands Textiel

010 Rotterdam Economie & Duurzaamheid - Tijdens de Week van Tweedehands Textiel (20 t/m 27 april) verkoopt de ReShare Store aan de Zwart Janstraat 33 in Rotterdam kleding met een verhaal. In de afgelopen weken doneerden shoppers hun gedragen items bij de Store en schreven daarbij hun herinneringen aan het item op een kaartje.

Lees meer...

Deel 1 : MBO in Nederland
Deel 2: Particulier MBO in Nederland
Deel 3: MBO4Leisuresports, een voorbeeld van  particulier MBO-onderwijs
Deel 4: MBO4Leisuresports, vragen over de opleiding

NL Magazine Educatie – In dit vijfde deel over ‘MBO in Nederland’ vervolgen we het interview met Arthur, oud-student van MBO4Leisuresports. In dit tweede deel van dit interview staan de toekomstmogelijkheden van de opleiding centraal.

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur