Economie & Duurzaamheid & Educatie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Economie – Deze week is Gerry Weber geopend in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Een mooie toevoeging aan het mode aanbod in het overdekte winkelcentrum.

Gerry Weber Nederland B.V. breidt uit met een nieuw House of Gerry Weber filiaal in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. De collecties van de merken GERRY WEBER en TAIFUN zijn een toevoeging in het mode- en winkelaanbod van dit bekende winkelcentrum. Voor de klant die houdt van mooie kwaliteiten en een goede pasvorm, bent u bij House of Gerry Weber aan het juiste adres en het team van verkoopstylisten staat altijd voor u klaar. Gerry Weber staat voor een uitstekende service, klantgerichtheid en continuïteit, klanten komen daarom graag terug. Gerry Weber is inmiddels een medebepalende factor geworden in het Nederlandse straatbeeld. Gerry Weber staat voor u klaar bij meer dan veertig eigen House of Gerry Weber filialen, daarnaast vindt u ze terug in toonaangevende Multi brand winkels, in vele steden en winkelcentrums van Nederland.

De nieuwe Gerry Weber winkel is te vinden op Poolsterstraat 102-104, naast Pandora in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

Alexandrium Shopping Center

Locatie: Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, 3067LZ te Rotterdam.

Website: www.alexandriumsc.nl

Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc

Instagram: www.instagram.com/alexandriumsc

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur