Economie & Duurzaamheid & Educatie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Economie & Duurzaamheid - Friends for Brands wordt onderdeel van de Powered by Meaning Groep. Powered by Meaning bouwt aan een ecosysteem van impactbedrijven waar merkpositionering, branding en communicatie een vitale rol spelen in het succes.

De doelstelling van Friends for Brands om duurzame impact te maken, sluit hierop naadloos aan. Daarom is het merkbureau uitgenodigd om toe te treden tot de groep.

Door de toetreding van Friends for Brands tot de Powered by Meaning Groep kan kennis van de markt en het netwerk worden gedeeld. Dit geeft de Groep en haar klanten nog meer creatieve en communicatieve slagkracht. “Onze gelijkwaardige en vriendschappelijke samenwerking verstevigt de basis om samen duurzame impact in Nederland te kunnen maken”, zegt Han Hendriks, een van de partners van Powered by Meaning.

Dromen realiseren
Friends for Brands en de Powered by Meaning Groep beloven organisaties een positieve verandering in het realiseren van hun dromen voor een betere wereld. Founder Susanne Volder van Friends for Brands: “We willen het beste creatieve impactbureau van Nederland worden. En de reclamewereld voorgoed veranderen.”

“Samen helpen we grote bedrijven met impact maken”, vult zakenpartner Ward Nicolaas aan. “En bedrijven die dat al doen, helpen we met groeien.”

Over Friends for Brands
Friends for Brands is een Rotterdams creatief bureau dat al meer dan tien jaar haar talenten inzet voor merken die werkelijk relevant zijn voor mensen, echt impact willen maken op een community of een beweging in gang zetten. De laatste jaren werd er met 20 man gewerkt aan campagnes en merkontwikkeling van onder meer Gemeente Rotterdam, Innocent en The Ocean Cleanup.

Meer informatie: friendsagency.com

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Beheerders gezocht banner