Politiek & Maatschappij
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010Rotterdam Maatschappij - Naast het bestellen van een taxirit of een maaltijd hebben Rotterdammers nu als eerste in Nederland de mogelijkheid om een elektrische fiets te bestellen via de Uber app. JUMP’s komst naar Rotterdam is onderdeel van Uber’s missie om verschillende transportopties aan te bieden aan gebruikers van de app. Hiermee biedt Uber duurzame en betaalbare vervoersopties voor zowel korte als langere afstanden binnen de stad.

Hoe werkt het?
Rotterdammers met de Uber app kunnen hun JUMP fiets makkelijk huren:
Klik op het fiets-icoontje onderaan je scherm op de thuispagina van de Uber app en selecteer ‘bike’.
Je ziet direct de beschikbare JUMP fietsen in je omgeving, waarna je er één kunt selecteren en reserveren.
Vind de dichtstbijzijnde fiets, scan de QR-code en zet eventueel je helm op
Klaar met fietsen? Parkeer de fiets waar jij dat wil binnen de JUMP zone en houdt rekening met de gebruikelijke parkeerregels voor fietsen in Rotterdam

Facts & figures
In Rotterdam lanceren we 500 elektrische fietsen in Rotterdam centrum en directe omgeving zoals Kralingen, Kop van Zuid en omgeving Willemsbrug.
De JUMP fiets gaat tot 25km/u, is 24/7 beschikbaar, en kost €0.20/minuut na €1,- ontgrendeling
JUMP is wereldwijd beschikbaar in 31 steden. In Europa komt de lancering van JUMP in Rotterdam na Lissabon, Parijs, Madrid, Malaga, Brussel, Londen, Berlijn, Rome en München.
De komende tien dagen zijn de eerste twintig minuten van de rit gratis.
Wilt u meer weten? Raadpleeg dan www.jumpbikes.com.

Over Uber
De missie van Uber is betrouwbaar vervoer te realiseren, altijd en voor iedereen beschikbaar. We zijn in 2010 begonnen met het oplossen van een eenvoudig probleem: hoe krijg je een rit met een druk op de knop? Ruim 10 miljard ritten later bouwen we mogelijkheden om mensen dichterbij hun plek van bestemming te brengen. Door de manier waarop mensen, eten en goederen zich door de stad verplaatsen te veranderen is Uber een platform dat de wereld openstelt voor nieuwe vooruitzichten.

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine