Politiek & Maatschappij
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Bleiswijk Maatschappij - Jong en oud wonen is een nieuw concept in de woningmarkt. Het concept realiseert betaalbare woningen voor starters en kwalitatieve woningen voor vitale senioren. Precies wat ontbreekt in de huidige woningmarkt.

Waarom jong en oud wonen?
Jong en Oud wonen is ontstaan vanuit passie en maatschappelijke betrokkenheid voor jong en oud. Veel ouderen blijven langer in hun eengezinswoning wonen omdat er geen geschikte, kwalitatieve woning voor hen op de markt is. Veel starters blijven langer thuis wonen omdat er geen betaalbare, kwalitatieve woning te krijgen is. Dat kan anders!

Betaalbare starterswoningen en kwalitatieve woningen voor vitale senioren
Het concept van Jong en oud wonen bevordert de doorstroming in de woningmarkt en is DE oplossing voor de krapte in de woningmarkt. Het bestaat uit een toekomstbestendige wijk met betaalbare starterswoningen en kwalitatieve woningen voor vitale senioren. Precies wat ontbreekt in de huidige woningmarkt.

Gezond en sociaal leefklimaat
Jong en oud wonen ambieert daarin een gezond leefklimaat waarin kwalitatief wordt gebouwd met duurzame materialen, respect voor kringlopen en zoveel mogelijk hergebruik. Daarnaast is sociaal samenwonen een belangrijke kernwaarde in het concept. Jong en oud maken samen de wijk.

Partners
Om het concept te realiseren werkt Jong en oud wonen samen met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, investeerders en andere partners. Samen zorgen we dat Jong en Oud kwalitatief en betaalbaar kan wonen!

Nieuw concept, nieuwe website
Bij deze ambitie hoort een frisse website met informatie over het concept, over ons, referenties en nieuws. Wil je meer weten? Wil je ook Jong en oud wonen in jouw gemeente? Bekijk de website www.jongenoudwonen.nl en neem contact met ons op.

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Politiek & Maatschappij

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner