google.com, pub-8750051632471764, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Baroeg op zoek naar Talent!

Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Foto: “crowdsurf raketkanon – John Schravezande.jpg”


010 Rotterdam - Baroeg organiseert op  zondag 15 mei de Battle 4 BOA. Dit is een wedstrijd tussen zes beginnende bands. De winnaar krijgt een plek op de Talent Stage van het festival Baroeg Open Air op 10 september. De band kan zich daar aan een groot publiek presenteren.

Foto: “gitarist mooi licht – Jolly Foto

Het doel van Baroeg is om jong talent te ontdekken en te begeleiden. Voor bands in de harde en alternatieve genres is het vaak moeilijk om ontdekt te worden. Baroeg heeft de kennis van deze genres in huis en helpt daarom graag mee aan het ontwikkelen en spotten van jong talent. Via de Battle 4 BOA kan dit talent ontdekt worden en doen de bands belangrijke podiumervaring op.

Foto: “panorama veld – John Schravezande.jpg”

Hardere, alternatieve bands (met leden die een gemiddeld leeftijd van 25 of lager hebben) kunnen zich uiterlijk op 15 maart aanmelden voor deze wedstrijd. Uit alle aanmeldingen selecteert een vakjury tien bands waarvan er vijf meteen meedoen aan de Battle 4 BOA op 15 mei. Uit de overige vijf bands wordt er door het publiek nog één deelnemer gekozen via een verkiezing op Facebook.

Bands kunnen zich aanmelden door één mp3-bestand op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer info op www.baroegopenair.nl

010Rotterdam Lifestyle - Rosalie (11 jaar) uit Pijnacker speelt op woensdag 21 november een bijzondere rol tijdens de uitzending van het televisieprogramma Tijd voor MAX. In een reportage vertelt Rosalie over haar leven met diabetes.  

Lees meer...

010Rotterdam Sport - Zaterdag 31 augustus is de derde editie van het Waterfestival aan de Rotte. De Crooswijksebocht in Rotterdam is die dag tussen 10 en 18 een heerlijke plek voor plezier en spektakel op en aan plezierrivier de Rotte. De dag zit boordevol gratis activiteiten. Ga met een team de strijd aan tijdens de Drakenbootrace op de Rotte of geniet van recreatief varen in een kano, kajak, sloep of roeiboot. Liever niet het water op? Dan vermaak je je op het Strand aan de Rotte. Met zicht op de Rotte ben je omgeven door palmbomen, parasols, strandstoelen en loungemuziek. Een tochtje met de speciale ‘CroosPont’ en kennismaken met een echte boswachter en imker behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer...

010Rotterdam Sport/gezondheid/lifestyle - Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam, op 6, 7 en 8 september 2019, organiseert het Nationaal MS Fonds haar eerste roei evenement. Op het drijvend paviljoen aan de Rijnhaven worden roeiapparaten (ergometers) geplaatst.

Lees meer...

010 Rotterdam Kunst/Cultuur - Voor de première ‘Schaapjes op het droge’ is er een theaterbewerking gemaakt van de Duitse succesroman van Anke Stelling Schäfchen im Trockenen. Samen met muzikant en speler Harald Austbø gaan ze dit boek te lijf. Schaapjes op het droge is een tragi-komische voorstelling over ongelijkheid en sociale verliezers. Schaapjes op het droge is een coproductie van Theaterhaus Jena en Theater Rotterdam. Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en Gemeente Rotterdam. 

Lees meer...

010Rotterdam Kunst/Cultuur - Na de succesvolle familievoorstellingen Woef side story, De Gelaarsde Poes en vorig jaar nog Hamlet de familievoorstelling presenteert Theater Rotterdam dit seizoen ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’.

Lees meer...

010 Rotterdam Kunst/Cultuur - Aan het Ouderen Songfestival had Paul Ivo nog nooit meegedaan, hét festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder, maar toen hij op 3 oktober j.l. in het Delftse Rietveld Theater in de voorronde stond en, zoals alle kandidaten op piano begeleid door artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk, zijn lied zong, wist hij de jury direct voor zich te winnen.

Lees meer...

75.000 maaltijden gered met anti-verspillingsapp

Lees meer...

010Rotterdam Economie/Onderwijs - Decaan prof. dr. Victor Bekkers van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) heeft in overleg met het College van Bestuur (CvB) prof. dr. Gabriele Jacobs per 1 januari 2020 benoemd tot Dean van het Erasmus University College (EUC). Zij volgt de huidige interim-dean prof. dr. Wim Hafkamp op. Prof. dr. Gabriele Jacobs is nu nog verbonden aan Rotterdam School of Management (RSM).

Lees meer...

010 Rotterdam Economie - Op maandag 15 april opende Clinique de deuren van de allereerste Free Standing Store in Nederland.

Lees meer...

010Rotterdam Maatschappij/Educatie - Op woensdag 13 en donderdag 14 november vindt in het EIC Mainport Rotterdam in Rozenburg het McPort Event plaats. Ca. 1.000 leerlingen uit de bovenbouw van vmbo/havo/vwo van 23 scholen uit de regio Rotterdam-Rijnmond bezoeken de Rotterdamse haven en industrie om zich te oriënteren op vervolgopleidingen en beroepen. Belangrijk voor leerlingen, bedrijven en scholen, want er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om in de haven en industrie te werken.

Lees meer...

010Rotterdam Maatschappij - Naast het bestellen van een taxirit of een maaltijd hebben Rotterdammers nu als eerste in Nederland de mogelijkheid om een elektrische fiets te bestellen via de Uber app. JUMP’s komst naar Rotterdam is onderdeel van Uber’s missie om verschillende transportopties aan te bieden aan gebruikers van de app. Hiermee biedt Uber duurzame en betaalbare vervoersopties voor zowel korte als langere afstanden binnen de stad.

Lees meer...

010Rotterdam Maatschappij - Zal de rest van Nederland volgen nu de huurprijzen in de vrije sector in Rotterdam voor het eerst sinds járen aan het dalen zijn? Is dit een voorbode voor landelijke prijsdalingen? Of is dit vast een kleine indicatie voor een mogelijk komende crisis waarvan Den Haag pretendeert dat die nog ver te zoeken is?

Lees meer...

Nieuws Rijnmond

Vliegtickets

Budgetenergie