Economie & Duurzaamheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Economie - “Mensen kennen mij als zangeres, maar ik ben meer dan dat. Ik ben iemand die haar talenten ontplooit en een droom nastreeft. Dat wil ik laten zien in mijn ‘Livingroom’. Met haar pop-up store Livingroom zet Sabrina Starke een concept neer alsof je een weekend lang in haar eigen huiskamer bent.

 

Een huiskamer waar muziek en zelfontwikkeling centraal staan. Beleving en gezelligheid. Reflectie en inspiratie. Waar thema’s leven als persoonlijke groei, zelfvertrouwen en voor jezelf staan.

 

“Livingroom is een event waarin ik niet alleen mezelf laat zien, maar ook mensen wil ontmoeten". Sabrina heeft een aantal bijzondere mensen die zij op haar carrièrepad is tegengekomen, gevraagd om aan Livingroom deel te nemen. Daarbij heeft ze de thema’s die haar inspireren, op een creatieve manier omgezet tot een afwisselend programma, waar zij ook zelf aan elk onderdeel actief deelneemt.

 

“Het programma tijdens Livingroom is elke dag van het weekend anders. Maar steeds vanuit dezelfde insteek: mijn missie om anderen te inspireren hun droom waar te maken”. 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Advertentie