Politiek & Maatschappij
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gratis voor mantelzorgers! Kom langs en schuif gezellig aan!

010 Rotterdam Maatschappij - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Rotterdam organiseert in november twee mantelzorgdiners: één op vrijdag 16 november en één op vrijdag 23 november. Locatie is Huis van de wijk de Propeller op Jacob Loisstraat 18. Aanleiding is de Dag van de Mantelzorg (10 november). Met deze diners wil Resto VanHarte Rotterdammers die zorgen voor een ander een leuke avond uit bieden. Mantelzorgers eten gratis mee met het diner en ontmoeten andere mantelzorgers.

Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers leren kennen?
Kom dan vooral langs en eet gezellig mee!

Eén op de drie Nederlanders gaven in 2016 mantelzorg. 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp (bron: website Mezzo), Bijna één op de tien van hen voelt zich zwaar belast. Met de mantelzorgdiners wil Resto VanHarte mensen die zorgen voor een ander steun bieden. In het Resto komen zij in contact met andere mantelzorgers en met lokale hulporganisaties. Hier krijgen ze inzicht in lokale voorzieningen zodat zij in de toekomst hun werk (nog) beter doen.

Volgende keer wéér

Schuif gezellig aan!

Mantelzorgers kunnen gratis aanschuiven voor deze diners op 16 en 23 november bij de Propeller op Jacob Loisstraat 18. Graag van tevoren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Overige gasten kunnen reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 tussen 9 en 12 uur (35 cent/min). Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

REIZEN & STEDENTRIPS & VLIEGTICKETS & VERHUUR

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Advertentie