23
za, mrt

Economie & Duurzaamheid
Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Duurzaamheid - Ter ondersteuning van de schilderactie op 23 juni bij de Tweede Kamer start Saldo010 een petitie. De petitie is gericht aan de Tweede Kamer en roept op tot echte inspraak en een duurzamer aanleg van de 13/A16.

Saldo010 is een bewonersactiegroep die is ontstaan uit onvrede over de inspraak zoals Rijkswaterstaat die heeft vormgegeven. Naar de goede voorstellen van bewoners is niet geluisterd. Zoals verlaging van de weg bij Rodenrijs West, bij de Ankie Verbeek-Ohrlaan, ondergronds door het Lage Bergse Bos. Een langere tunnel in het Terbregseveld en sanering geluidsoverlast Bloemenbuurt. Noordelijke ontsluiting van bedrijventerrein Schiebroek. 

Echte inspraak en een duurzaam ingepaste weg, dat is wat Saldo010 wil bereiken. Op 23 juni ’s ochtends maken de actievoerders daarom samen met kunstenares Hilma Bovenkerk en met iedereen die mee wil doen een groot schilderij van 4 bij 6 meter. Dat gebeurt in Den Haag voor de deur van de Tweede Kamer (Plein 2). Om 12.15 uur wordt de petitie met het manifest overhandigd aan de kamercommissie voor infrastructuur en milieu.

Tekenen van de petitie kan via de facebookpagina en de site van Saldo010.

NL Magazine
 • WOZ-waarde woningen

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:54 am

  WOZ-waarde woningen Published in: Economie & DuurzaamheidNL Magazine Economie - Binnenkort ontvangt u van uw gemeente de WOZ-waarde van uw woning. Of misschien heeft u deze al ontvangen. Controleer deze in ieder geval heel goed!

  Read more...
 • Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:23 am

  Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019 Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Cultuur - Op 20 februari 2019 bestond Stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederen (SKBL) vijf jaar.

  Read more...
 • De gezondste opa van Europa

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 19:24 pm

  De gezondste opa van Europa Published in: Lifestyle & GezondheidNL Magazine Lifestyle Gezondheid - William Cortvriendt komt, in samenwerking met Erna Sassen, met een nieuw boek over gezond eten en leven, maar nu voor kinderen. Eetgewoonten worden aangeleerd in de kindertijd. Dát is het moment om aan bewustwording te werken.

  Read more...
 • Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie?

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 09:30 am

  Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie? Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Politiek - Net nu Europa zich komende maanden buigt over cruciale voedselwetgeving, pompt Coca-Cola geld in de sponsoring van het voorzitterschap van de Europese Unie. Coca-Cola is hiermee dus officieel 'platinum partner' geworden van het Roemeense voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie! Op deze manier verwerft Coca Cola. Door sommigen de ‘Junkfood gigant’ genoemd, een sterkere positie in het centrum van de ‘Brusselse’ macht. 

  Read more...
 • Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen

  NLMagazine.nl Mar 3, 2019 | 09:40 am

  Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Maatschappij - 8 maart is het Internationale Vrouwendag en daarom besteedt ProDemos op en rond deze dag met een speciale themarondleiding aandacht aan vrouwen uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Met krachtige vrouwen die vorm hebben gegeven aan het Nederland van vandaag. Vrouwen die een ideaal voor ogen hadden en daarvoor streden.

  Read more...
 

Nieuws Rijnmond