010 Rotterdam Gezondheid - Rotterdammers die een fiets hebben met kapotte fietsverlichting, kunnen dit op zaterdag 28 oktober gratis laten repareren. Deze actie wordt gehouden door de Fietsersbond Rotterdam in samenwerking met Fietsfan010. Vrijwilligers staan van 11.00 uur tot 16.00 uur op de Coolsingel, boven de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot. Naast de reparaties wordt informatie verstrekt over veilig fietsen, de reparaties en over een goede verlichting. De actie maakt deel uit van de campagne 'Ik wil je zien'.

Lees meer...

Donderdag 12 oktober 2017 / De Doelen, Rotterdam

010 Rotterdam Health - Tijdens de jaarlijkse Publieksdag wil de Hersenstichting het publiek informeren over de stand van zaken in de wetenschap rond een thema van de hersenen. Wetenschappers vertellen op een toegankelijke manier over hun onderzoek. Op het HersenPlaza kunnen donateurs, patiënten en patiëntenverenigingen contact leggen met onderzoekers en met elkaar en kan iedereen terecht voor informatie bij de stands.

Lees meer...

Honderd lachende gezichten en 117.777 euro voor onderzoek in het Maarten van Sten Laboratorium in het Erasmus MC Kanker Instituut 


010 Health
5 augustus  is de DTZ Zadelhoff MaartenMemorial 2015 verreden. Een dag ter nagedachtenis van Maarten van Sten, waarop met sportauto’s kankerpatiënten een dag vergeten dat ze ziek zijn.

Lees meer...

Advertentie

Drogisterij