Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Vrije tijd - In de Markthal staat nu een pop-up shop van Diergaarde Blijdorp. Het assortiment van de shop bestaat uit allerlei souvenirs en cadeautjes uit de Rotterdamse dierentuin. Bezoekers kunnen bij de stand een QR-code scannen om een donatie te doen en daarmee Blijdorp te steunen.

Een samenwerking tussen twee Rotterdamse iconen. Vanaf heden is er een ware pop-up winkel van Diergaarde Blijdorp in de Markthal te vinden. Het assortiment bestaat uit knuffels, Blijdorp-magneten, Blijdorp Blond servies, bier van Brouwerij Noordt en veel meer leuks. Bezoekers scoren hier cadeaus voor Vaderdag, voor kinderen en voor zichzelf. Door de QR code bij de stand te scannen met een mobiele telefoon kan men direct de dierentuin steunen met een donatie.

Om te vieren dat de pop-up geopend is in de Markthal kunnen bezoekers online een game spelen. Door online een zwiep te geven aan het Blijdorp Rad van Markthal kunnen deelnemers kans maken op twee gratis entreetickets voor Diergaarde Blijdorp. De entreetickets bieden dag toegang tot de dierentuin, met inachtneming van de huidige voorwaarden. Meespelen kan via onze sociale kanalen of website t/m zondag 13 juni.

De pop-up unit is tot juli te vinden in unit 54, Markthal tussen de IJssalon en 55 Bombay Street.

Over de Markthal
Op een historische plek aan de Binnenrotte, direct naast station Blaak en de grootste buitenmarkt van het land, staat de Markthal. De Markthal bestaat uit een enorme marktvloer omgeven door een boog met appartementen. De vorm, het kunstwerk aan de binnenzijde en de hoogte maken de Markthal tot een bijzonder schouwspel. Het unieke van het ontwerp schuilt niet alleen in de vorm en omvang, maar vooral in de wijze waarop de verschillende functies bij elkaar zijn gebracht. Nergens ter wereld is de combinatie van een grote overdekte markt, (food)winkels, horeca, een supermarkt, woningen en een ondergrondse parkeergarage onder één dak te vinden.

Ontdek het zelf; goed eten, elke dag.

Overige informatie Markthal
Locatie: Markthal, Ds. Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ, Rotterdam

Website: www.markthal.nl
Facebook: www.facebook.com/indemarkthal
Instagram: @markthal
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/Markthal

 

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht rechts

Beheerders gezocht banner