Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

010 Rotterdam Gezondheid - In zijn nieuwste blog pleit bestuursvoorzitter Hans Butselaar voor vrijwillig vaccineren. ‘Laat iedereen zelf de keuze maken’, schrijft hij. ‘Maar dan wel op basis van feitelijke informatie, waarbij risico’s en voordelen worden afgewogen. En dan niet alleen die voor het eigen kind. Ook de consequenties voor de gemeenschap moeten meewegen.’ Je leest het hieronder.

Lees meer...

010 Rotterdam Gezondheid - Op zaterdag 10 november kunnen consumenten bij Ekoplaza in Rotterdam (Nieuwe Binnenweg) iets innovatiefs proeven: zilte groenten. Met het aanbieden van een smakelijk ‘zilt’ hapje van Texel’s chefkok Joram Timmerman, vragen ontwikkelingsorganisatie ICCO en testboerderij Saline Farming aandacht voor een innovatieve en duurzame oplossing voor verzilting. Verzilting is het ophopen van zout in de bodem, waardoor gewassen niet meer groeien. Dit vormt een bedreiging voor boeren, en voor de voedselproductie. Door klimaatverandering is dit een groeiend en mondiaal probleem. Denk aan droogte in Nederland en overstromingen in Bangladesh. Maar er is een oplossing: zilte landbouw.

Lees meer...

010 Rotterdam Vrije tijd - Revolutionair hotelconcept vindt perfecte plek in 'the coolest city of Europe'! CityHub heeft in één van de meest levendige en sfeervolle straten van Rotterdam een nieuw hotel geopend. 126 futuristische slaapunits, een 'digital first' lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad!

Lees meer...

Meer artikelen...

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 januari 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

Drogisterij