D Reizen

 
 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport & Vrije tijd - Bijna 170 kinderen uit Rotterdam en omgeving beleefden begin oktober de dag van hun leven tijdens de eerste editie van de Feyenoord Droomdagen. Met in totaal vier Droomdagen laten Jumbo en Feyenoord voetbaldromen van 560 kinderen in vervulling gaan. Deelnemers van 7 en 8 jaar kropen voor één dag in de huid van profvoetballer bij de landskampioen. Ze lieten hun skills zien tijdens een voetbalclinic onder leiding van oud-Feyenoord-speler Ben Wijnstekers.

Ook kregen ze een compleet Feyenoord-tenue met zijn of haar naam erop (of die van hun idool) en een zelf gekozen rugnummer. Naast de voetbalclinic kregen de winnaars nog een lunch en een uitgebreide rondleiding door stadion ‘De Kuip’.

 

Feyenoord Droomdag actie

Voor deze actie sloegen 56 Jumbo winkels in de regio Rotterdam de handen ineen met landskampioen Feyenoord. Wie voor 30 euro of meer boodschappen deed, ontving een voetbalvoucher. Hiermee kon de klant tegen bijbetaling van slechts 5,99 euro een Feyenoord kampioensbal met handtekeningen van de selectie kopen. Bij aanschaf van de bal kregen klanten een winvoucher. Hiermee konden ouders, verzorgers, opa’s en oma’s hun (klein)zoon of (klein)dochter in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar online aanmelden om kans te maken op een Droomdag als profvoetballer bij Feyenoord. De deelnemers hebben massaal foto’s geüpload die aantonen dat zij stuk voor stuk groot fan zijn van de club.

Kinderen in beweging

“Kinderen dromen vaak van een sportcarrière. Als moeder van vier kinderen kan ik dat beamen. Door de jonge winnaars deze Droomdag te laten beleven bij de club waar zij tegenop kijken, gaat hun wens om profvoetballer te worden voor even in vervulling. Bovendien stimuleren we met dit initiatief beweging en een gezonde leefstijl”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten.

Droomdagen

Er volgen nog drie Feyenoord Droomdagen voor kinderen in andere leeftijdscategorieën:
Woensdag 11 oktober: de winnaars van 9 en 10 jaar.
Woensdag 1 november: de winnaars van 6 jaar.
Woensdag 15 november: de winnaars van 11 en 12 jaar.

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 januari 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

Drogisterij