D Reizen

 
 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport & Vrije tijd - Op vrijdag 10 november aanstaande vind de tweede editie van de FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior plaats; een uniek hardloopevenement  in, om en door het Van Donge & De Roo Stadion voor het goede doel! Er wordt gelopen voor het goede doel: Excelsior4All.

Hiermee kan geld opgehaald worden voor  het project Playing for Success. Er zijn drie verschillende afstanden waaraan kan worden deelgenomen: de 1,2 km FamilieRun, 5 km en 10 km. Na afloop is er een gezellige afterparty in het stadion met een Ska band en een DJ!

"De netto opbrengst tijdens deze hardloopfeesten komt ten goede aan de maatschappelijke projecten van de voetbalclub," aldus Ruud van Eck en Perry Bakker. Deze twee heren zijn de grondleggers van de Stadium FunRun in de regio. "Voor de diehard hardloper zijn deze FunRuns geen must, maar juist voor de niet hardlopers blijken deze stadionlopen heel geschikt. Het gaat niet om het winnen, maar om de fun. En wie weet is er ook wel een speler van de voetbalclub aanwezig om een handtekening aan te vragen."

Het mooie is dat je op plekken loopt waar normaal alleen de spelers mogen komen; denk bijvoorbeeld aan via de spelerstunnel het veld op, of loop langs de kleedkamers van je voetbalhelden en finish op de middenstip waarbij je ouders of vrienden vanaf de tribune je kunnen aanmoedigen.

 

Iedereen zijn of haar donatiepagina

Het mooie aan het meedoen aan dit soort FunRuns is dat elke deelnemer zich persoonlijk kan inzetten voor het goede doel. Zo is men sportief bezig en draagt men gelijk bij aan een betere samenleving. Middels het aanmaken van een individuele donatiepagina kan elke loper of Businessteam geld ophalen in zijn of haar vriendenkring. “Hiermee is het een extra uithangbord voor de maatschappelijke afdelingen van de voetbalclubs, die hiermee ook weer extra gelden kunnen ophalen. Tevens staan zij extra in de picture en kunnen zichzelf goed presenteren”, aldus Ruud van Eck.

Meedoen

"Onze funruns zijn voor iedereen. Getrainde en niet getrainde lopers, maar ook bedrijven die mee willen doen. Jong en oud loopt op plekken waar je dus normaal als supporter niet komt. Wil je dit ook meemaken en finishen op de middenstip? Kijk dan maar eens op www.stadiumfunrun.com en mogelijk is er bij jouw favoriete voetbalclub ook wel een FunRun te lopen," aldus Perry Bakker.

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

16 december 2018

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

Drogisterij