23
za, feb

Cultuur & Uitgaan
Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Foto: “crowdsurf raketkanon – John Schravezande.jpg”


010 Rotterdam - Baroeg organiseert op  zondag 15 mei de Battle 4 BOA. Dit is een wedstrijd tussen zes beginnende bands. De winnaar krijgt een plek op de Talent Stage van het festival Baroeg Open Air op 10 september. De band kan zich daar aan een groot publiek presenteren.

Foto: “gitarist mooi licht – Jolly Foto

Het doel van Baroeg is om jong talent te ontdekken en te begeleiden. Voor bands in de harde en alternatieve genres is het vaak moeilijk om ontdekt te worden. Baroeg heeft de kennis van deze genres in huis en helpt daarom graag mee aan het ontwikkelen en spotten van jong talent. Via de Battle 4 BOA kan dit talent ontdekt worden en doen de bands belangrijke podiumervaring op.

Foto: “panorama veld – John Schravezande.jpg”

Hardere, alternatieve bands (met leden die een gemiddeld leeftijd van 25 of lager hebben) kunnen zich uiterlijk op 15 maart aanmelden voor deze wedstrijd. Uit alle aanmeldingen selecteert een vakjury tien bands waarvan er vijf meteen meedoen aan de Battle 4 BOA op 15 mei. Uit de overige vijf bands wordt er door het publiek nog één deelnemer gekozen via een verkiezing op Facebook.

Bands kunnen zich aanmelden door één mp3-bestand op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer info op www.baroegopenair.nl

NL Magazine
 • Nieuwe spelregels pensioen

  NLMagazine.nl Feb 22, 2019 | 19:44 pm

  Nieuwe spelregels pensioen Published in: Economie & DuurzaamheidNL Magazine Economie - Minister Koolmees wil koste wat kost doorgaan met het aanpassen van het pensioenstelsel. Een van de belangrijkste voorgestelde wijzigingen is het afschaffen van de ‘doorsneesystematiek’. Werknemers in loondienst zetten al vele jaren een deel van hun loon opzij voor als men stopt met werken en men wil nog een beetje kunnen rondkomen.

  Read more...
 • Vanillevla zonder vanille

  NLMagazine.nl Feb 18, 2019 | 16:16 pm

  Vanillevla zonder vanille Published in: Lifestyle & GezondheidNLMagazine Lifestyle  – Na de door Foodwatch aan de ‘Reclame Code Commissie’ gerapporteerde klacht dat de vanillevla Optimel van Friesland Campina geen vanille bevat, heeft deze commissie besloten dat de reclame-uitingen voor dit product misleidend zijn en daarmee in strijd met de wet.

  Read more...
 • Verkiezing: eerste Leefstijlarts

  NLMagazine.nl Feb 15, 2019 | 17:38 pm

  Verkiezing: eerste Leefstijlarts Published in: Lifestyle & GezondheidNL Magazine Lifestyle Gezondheid – Tijdens de 8e editie van het jaarlijkse Arts en Leefstijl Congres, op 5 april aanstaande, wordt de eerste 'LEEFSTIJLARTS VAN HET JAAR' gekozen. Een leefstijlarts is een arts die niet als eerste keuze ‘pillen’ voorschrijft, maar eerst samen met zijn of haar patiënt kijkt naar de leefstijl.

  Read more...
 • 200 mbo-studenten in debat over Europees migratiebeleid, emancipatie op de arbeidsmarkt en vrouwenrechten

  NLMagazine.nl Feb 15, 2019 | 17:28 pm

  200 mbo-studenten in debat over Europees migratiebeleid, emancipatie op de arbeidsmarkt en vrouwenrechten Published in: Opleiding & Wetenschap/TechniekNL Magazine Opleiding - Wie wordt dé mbo debatkampioen van 2019? Op vrijdag 15 februari strijden de beste sprekers uit heel Nederland in Amersfoort om deze felbegeerde titel. Samen met 25 debatteams uit het hele land komen de debaters van het ROC Mondriaan Marketing en Communicatie uit Den Haag in actie.

  Read more...
 • Hulpmiddel om ‘vergeten groep’ aan het sporten te krijgen

  NLMagazine.nl Feb 15, 2019 | 17:17 pm

  Hulpmiddel om ‘vergeten groep’ aan het sporten te krijgen Published in: Sport & Vrije tijdNLMagazine Sport - Kinderen, ouderen en kwetsbare doelgroepen: sport- en beweegbeleid richt zich in verhouding vaak op hen, en minder op volwassenen met wie niets bijzonders aan de hand is. Om deze ‘vergeten groep’ aan het bewegen te krijgen en te houden, stelden een aantal organisaties gezamenlijk een factsheet op. 

  Read more...
 

Nieuws Rijnmond