D Reizen

 
 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Vrije tijd - Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kids leuke en leerzame activiteiten bij Futureland beleven!

Op verschillende dagen gaan ze op ontdekking tijdens de speciale kinderrondleidingen. Ook zijn er vrolijke, creatieve workshops onder leiding van een echte kunstdocente. En hoe werkt de modernste haven van Europa nou eigenlijk? Daar kom je via spannende proefjes vanzelf achter. Ook voor ouders en volwassenen gaat er een wereld open. Naast rondritten en vaartochten biedt de expositie in het centrum een blik op de aanleg van Maasvlakte 2 en actuele ontwikkelingen in Europa's grootste haven.

Kinderrondleidingen

Tijdens de Voorjaarsvakantie kunnen de jonge bezoekertjes en hun ouders/begeleiders deelnemen aan een leuke en actieve kinderrondleiding. De rondleidingen starten met een grappige korte film. Daarna gaan de kinderen met hun ouders zelf aan de slag: met een speurtocht op ontdekking in en om FutureLand. De speurtocht is er op twee niveaus: voor kinderen van 6-9 jaar en voor kinderen vanaf 10 jaar. Deelname aan de kinderrondleiding is gratis, reserveren is niet nodig. De rondleidingen duren 30 minuten.

Kinderworkshops

Beeldend kunstenaar en kunstdocent Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis) geeft tijdens deze vakantie verschillende workshops voor kinderen. Ze beschildert met diverse technieken - zoals aquarel, acryl, potlood en viltstiften - stenen die zij zelf verzamelt op het Maasvlaktestrand. Ook leert ze kleine zeedieren kleien en is er de mogelijkheid om een echt canvasdoek te beschilderen. Op dagen dat de workshops georganiseerd worden ben je tussen 11.00 en 16.00 van harte welkom om op elk moment aan te sluiten. Deelname kost € 2,00 per kind, materiaal en begeleiding inbegrepen. Reserveren niet nodig.

Proefjes

De modernste haven van Europa, die barst natuurlijk van slimme techniek. En waar alles groot, groter, grootst is zijn er genoeg natuurkundige principes die je het beste ontdekt door ze met eigen ogen te zien. Kom proefjes doen en word nog slimmer dan je al bent! De proefjes duren 90 minuten. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Klik hier voor meer informatie.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

23 januari 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

Drogisterij