D Reizen

 
 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

010 Rotterdam Sport - De organisatie van de NN Marathon Rotterdam lanceerde in maart met trots de campagne ‘De Mooiste Marathon van Nederland’. Iedereen die ooit aan de Marathon van Rotterdam heeft deelgenomen, langs het parcours heeft gestaan of betrokken is geweest bij de organisatie zijn het er unaniem over eens: geen andere Marathon in Nederland kan de sfeer en ambiance van deze marathon evenaren.

De iconische Erasmusbrug, de beroemde Coolsingel en het magische Kralingen. Dat zijn momenten die je als loper nooit meer vergeet. De NN Marathon Rotterdam is de mooiste Marathon van Nederland en dat gevoel staat centraal in de campagne die in de maand vóór het 38ste startschot op 8 april, wordt gelanceerd.

 

In de campagne zijn karakteristieke beelden te zien die het bijzondere gevoel van de Marathon in Rotterdam oproepen. De iconische Erasmusbrug vol met hardlopers, drukbezochte finish op de beroemde Coolsingel en een persoonlijke verwelkoming door burgemeester Ahmed Aboutaleb. De Marathon stroomt door de aderen van vele Rotterdammers. Rotterdam omarmt de Marathon als een jaarlijks loopfeest. Bekende Nederlanders komen aan het woord over het evenement, de sfeer in de stad en enthousiast publiek langs het parcours.

Onder de noemer #demooiste worden diverse activiteiten opgezet. Ook worden deelnemers en het publiek opgeroepen om op social media updates, foto’s en video’s met #demooiste te delen.

Voor meer informatie: bekijk www.nnmarathonrotterdam.nl/demooiste.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

16 december 2018

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Center Parcs

Drogisterij